logo
Danish

Sunday 19th of August 2018

Nyheder fra Fuglekøjen

6. december 2009

Sidste Nyt

Så er det ved at være på tide, at I får en lille rapport set fra dammen i fuglekøjen.

Det er jo nu blevet et gråt vejr og det er lang tid siden, vi har set solen. Det har regnet næsten hver dag og også med noget hvidt noget, som I kalder sne.

 

Vore legekammerater er fløjet mod syd til varmere lande sammen med deres forældre for over en måned siden, så nu er der kun min familie tilbage. Vi har jo lovet vore menneskeforældre at blive her, så vi kan have det hyggeligt sammen med dem og alle jer, der stadig kommer forbi og hilser på. Nogle af jeg har endda franskbrød med og det smager godt - faktisk meget bedre end det korn vore forældre giver os.

En gang imellem kommer der nogle andre ænder og besøger os i dammen og det er meget sjovt at høre, hvad de fortæller. Vi tror nu nok, at meget af det de siger, er en ”and”, men det er nu hyggeligt alligevel.

Vi flyver ofte en tur ud i Albuebugten, der ligger lige uden for vor dam og det er sjovt. Der møder vi mange forskellige fugle. De er ikke nær så store som os og så pipper de så mærkeligt.

 

Nu er vi spændt på, hvordan resten af vinteren vil gå - om det kommer til at fryse så meget, at vi kan gå på vandet. Det håber vi nu ikke, for det er meget sjovere at svømme rundt og lege tagfat i rørskoven midt i dammen og i fangarmene.

På min families vegne vil jeg nu ønske jer alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår. Tak for de mange besøg i årets løb og på gensyn næste år.

 

Rufus-and.

 

Ps. Der er flere, der har spurgt om, hvordan jeg ser ud, så her er et billede af mig.

Rufus_and