logo
Danish

Sunday 19th of August 2018

Nyheder fra Fuglekøjen

Ællingernes Reception

16. maj 2009

Den 15. maj kl. 17 holdtes en reception i Sønderho Gamle Fuglekøje for at markere afslutningen af fuglekøjens genopbygning, som startede i 2003.

Ved receptionen udtalte bestyrelsen for I/S Sønderho Gamle Fuglekøje (som ejer jorden, hvorpå fuglekøjen ligger):

"Det er en stor dag i dag, hvor Sønderho Gamle Fuglekøje nu er genopbygget på en sådan måde, at den er blevet mindst lige så skøn og funktionel, som da den var i drift i sidste århundrede.

Vi i bestyrelsen er meget glade for det arbejde Foreningen til Bevarelse af Sønderho gamle Fuglekøje har udført. Vi ved, det har kostet blod, sved og tårer undervejs og at det ikke har kunnet lade sig gøre uden gavmilde sponsorer og jeres tusindvis af frivillige arbejdstimer.

Som en markering af dagen og med en stor tak til jer for arbejdet, vil vi gerne forære fuglekøjen 12 ællinger, som forhåbentlig kan vokse sig store i disse skønne omgivelser og være grundstammen i den kommende bestand af tamme ænder.

Vi håber for jer, at det lykkes at få den ønskede udstiling op at stå og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde."

Ællingerne blev sat ud i "Ællingebo", som er den fangarm, der ligger nærmest indgangen. De hyggede sig lige fra starten med at bade og snadre i vandet og de fremmødte gæster fik mulighed for at skylle ganen og få en god gang køjesnak.