logo
Danish

Sunday 19th of August 2018

Nyheder fra Fuglekøjen

Andemor's Genvalg

Brev 12. juli 2009

"Der er sket meget i den sidste måned. Af kedelige ting der er sket, er at vor lillesøster desværre døde sidst i juni, så nu er vi kun 11 tilbage. Men vi har det til gengæld som blommen i et æg. Vi er vokset meget og er ikke små ællinger mere, men snarere nogle store ænder. Vi kan dog ikke flyve endnu, men det skal jeg nok fortælle jer om senere, når det sker.

Vi er rigtig mange beboere i fuglekøjen nu. Udover os er der 10 ællinger med deres far og mor. Vi er lige gamle, så vi kan rigtig lege og snadre sammen. Men vi har også fået en lille Lappedykker familie med far, mor og 3 ællinger. De er sjove, for de er ikke ret store og så bevæger de sig så mærkeligt og taler slet ikke vores sprog. Men de er så søde.

Vores far og mor er også nogle sjove nogen. De bor ikke ved os hele tiden, men kommer på besøg om morgenen og om aftenen. Så har de franskbrød med - uhm, hvor det smager. De taler heller ikke sammen sprog som os, men vi forstår dem rigtig godt, når de kalder på os. Så svarer vi dem med et "rap" og med Brian(d) i spidsen, svømmer vi alt hvad vi kan for at komme hen til dem.

Der har også været nogle dage med rigtig mange mennesker. En dag havde de generalforsamling. Vi så nu ikke nogen med uniformer og sabler, men de kom ned og hilste på os og vi syntes de så rigtig rare ud. De genvalgte vor "andemor", kaldet Margit til formand. Det er vi glade for, for så ved vi, at vi også fremover får det rigtig godt. Et andet sted på denne hjemmeside står deres navne, har vi fået fortalt.

I lørdags var der Åbent hus og nej hvor fik vi meget franskbrød og hvor var der mange mennesker nede at hilse på os. Vi hørte de talte om, at der var over 70 mennesker. Næste lørdag (18. juli) er der igen Åbent hus, så vi er spændt på, om vi får lige så meget franskbrød af alle de rare mennesker, der kommer forbi.

Nå, jeg vil slutte for denne gang, for Brian(d) kalder på os og siger, vi skal over og lege med den anden andefamilie.

Vi ses.

Rufus-and"