logo
Danish

Tuesday 23rd of October 2018

Nyheder fra Fuglekøjen

Påskebrev 2012Nu er det blevet forår - det kan godt være I ikke kan mærke det, men her i fuglekøjen begynder alt at summe af liv. Der er rigtig mange insekter, der sværmer rundt og frøerne har travlt med at blive til flere frøer.

I vor lille familie har vi det også godt. Det er kun min kone og jeg, der har været her i fuglekøjen hele vinteren. Alle vore slægtninge har været rundt om på Fanø, hvor de har udvidet deres bekendtskabskreds og fortalt om dette lille skønne sted, så vi regner med, der kommer en masse ænder fra nær og fjern på besøg her hen over sommeren.

Sidste år kom der jo 25 ællinger til her i fuglekøjen og min kone og jeg regner med, at der mindst kommer lige så mange i år. Vi skal nok gøre vores der til.

Vore mennesker har været i gang med at gøre fuglekøjen så smuk her op til påske. Fangarmene er rengjorte, der er lagt net over ruserne, stierne er revet, udstilling og toilet er gjort rene og skinnende og kikkerten er sat op i observationstårnet. Så I kan tro der er flot her.

Og så har jeg lige fået fortalt, at menneskene er ved at lave et projekt, de kalder Nationalparkplan Vadehavet. Det kan I tro, vi er spændt på, for det er jo her i Vadehavet vi bor og hvor vi flyver rundt. Hvis I går ind på denne hjemmeside www.nationalparkvadehavet.dk
så vil I bl.a. under punktet "Om området" se punktet "Inspiration til oplevelser" og herunder "Ti seværdigheder" - Her er én fra Fanø, og det foto som I ser: Her voksede jeg op som ælling! og her kommer mine børn også til at vokse op! Nej, hvor er det spændende.

Kom og besøg os rigtig mange gange her i løbet af foråret og sommeren - og det gør ikke noget at I har franskbrød med; det smager så godt!

Så vi glæder os til at se jer - på gensyn.

Rufus and